Chiftelute cu sos alb de cascaval

de Miha in Pui, 25 Ian 2010 | 6996 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 200 g cascaval
  • 1 ou
  • 3 catei usturoi
  • rozmarin
  • piper alb
  • sare
  • Pentru sos:
  • 50 g unt
  • 1 lingura faina
  • 1 cana lapte
  • 50 g cascaval
  • sare si piper
  • nucsoara
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute cu sos alb de cascaval:

Pieptul de pui se toaca mare, impreuna cu cascaval, ou si condimente.

Cu mainile umede se formeaza chiftelutele, pe care le punem intr-o tava cu putin ulei incins. Se da tava la cuptorul incins la foc mediu spre mare si se lasa 5 minute. Se intorc chiftelutele pe partea cealalta si se mai lasa 5 minute.

Sos:

Untul il punem la topit,apoi adaugam faina si amestecam continuu,sa nu faca cocoloase. Turnam laptele rece, cate putin si cascavalul ras. Condimentam dupa gust.

Turnam sosul obtinut peste chiftelute. Se serveste cald.

Reteta preluata de la Anisoara

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute cu sos alb de cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

Oana 1

25.01.2010, 20:37

Ce bunatateeee, vreau si eu o chifteluta

ANCA 1

25.01.2010, 20:48

Miha 1

25.01.2010, 21:31

Poftiti, poftiti la masa!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv cu pui si masline